Harddraverij Wijnpakket

3 augustus 20

Dit jaar helaas geen Santpoortse Feestweek, om deze pijn enigszins te verzachten hebben wij deze week een mooie 5+1 actie van de “Harddraverijwijn” Deze wijn staat tijdens de feestweek al jaren centraal,  zo ontvangt de winnende Jockey van de kortebaan het “Halve Anker” die bestaat uit 23 flessen wijn van Quinta Hinojal.

Quinta Hinojal blanco, VdlT Castilla y Leon, Spanje €6,50
Deze verdejo is een lichtvoetige en frisse zomerse wijn in een droge stijl. Een echte dorstlesser en allemansvriend.

Quinta Hinojal rosado, VdlT Castilla y Leon, Spanje €6,50

Fijne en soepele rosé, heerlijk als aperitief of gewoon i.c.m. diverse hapjes. Een schoolvoorbeeld van een zomerse borrelwijn. In de zon nog lekkerder!

Quinta Hinojal tinto 6 meses, VdlT Castilla y Leon, Spanje €6,50

Het karakter van de druiven en het fruit staan in deze wijn voorop. De houtrijping zorgt voor een vriendelijke zachte volle wijn met mooi rood fruit en fijne kruidigheid. 

Dit “Harddraverij wijnpakket” bieden wij aan tot en met zaterdag 8 augustus. Vanaf 12 flessen Gratis bezorging in de regio Haarlem en Velsen (maximaal 4 pakketten p.p.)

Geef even aan hoe u de verdeling van de wijn wenst.

Betaling vooraf dmv een tikkie of via overschrijving via de bank. Uiteraard kunt u ook (contactloos) pinnen in onze winkel.

U kunt bestellen via info@wijnhuistenbilt.nl of via 023-5376767. Als u de richtlijnen van de RIVM hanteert bent u uiteraard ook van harte welkom in onze winkel!

U kunt profiteren t/m 8 augustus 2020

Namens Team Wijnhuis ten Bilt

Bart en Tom

Beste klant,

We willen jullie laten weten dat Wijnhuis Ten Bilt de komende tijd geopend is. Mochten jullie vanwege het coronavirus de deur niet uit kunnen of willen kunt u uw bestelling doorgeven via info@besteljewijn.nl, we bezorgen de komende periode voorlopig tot en met 30 juni gratis in de regio Haarlem/Velsen vanaf 6 flessen. Bestellen via de webshop kan natuurlijk ook.

Hartelijke groet,
Team Wijnhuis Ten Bilt/ Besteljewijn.nl