Zaterdag 17 en zondag 18 november, Het Santpoorts Wijnspektakel!

11 september 18

17 en 18 november is het wederom tijd voor het Santpoorts Wijnspektakel

Op deze twee dagen openen wij wederom de deuren van Grand Café de Wildeman voor onze najaarsproeverij!
Momenteel, ruim 2 maanden van te voren, zijn wij alweer druk bezig met de voorbereidingen. Diverse producenten hebben hun komst reeds bevestigt en we zijn goed op weg met de selectie van een 100-tal wijnen die deze dagen te proeven zijn.
We kunnen alvast bekend maken dat Fernando Rojo aanwezig is om zijn wijnen te presenteren, verder is ook Juan Francesco Requena van Pago del Vicario present.

Op onze tafels kunt u tijdens het Santpoorts Wijnspektakel weer een mooie verscheidenheid aan wijnen vinden. Een mooie combinatie van bekende en nieuwe wijnen, natuurlijk hebben we ook een selectie wijnen voor de feestdagen geselecteerd. Kortom een proeverij om niet te missen!

Wij nodigen u uit om al dit lekkers te komen proeven, op zaterdag 17 november tussen 19:00 – 22:30 uur en op zondag 18 november tussen 12:00 – 17:00 uur.

Graag vernemen wij of wij u op één van deze dagen kunnen verwachten. De kosten voor de proeverij bedragen €10,- per persoon.
De kosten voor de proeverij zijn inclusief een bordje lekkernijen van collega ondernemers uit Santpoort-Noord.
Wij zouden zeggen, vertel het voort, neem vrienden en andere wijnliefhebbers mee naar Wijnhuis Ten Bilt ‘Santpoort-Noord’.
Indien u naar aanleiding van de proeverij een bestelling plaatst ontvangt u een mooie korting.

U kunt zich aanmelden via de bekende kanalen: info@wijnhuistenbilt.nl, via 023 – 537 6767 of loop gezellig even langs in de winkel.

Tot het weekend van 17 en 18 november!

Hartelijke groet,

Bart en Tom
Wijnhuis Ten Bilt
http://www.besteljewijn.nl