Picknick verwenpakket

9 juni 20

Het kleedje uitrollen en de wijnen ontkurken….

Noble Vines 446 Chardonnay, Monterey, Verenigde Staten €14,95

Schoolvoorbeeld van een heerlijk rijke chardonnay. Krachtige geur, met honing, roomboter, brioche, kokos en verleidelijk hout. Lekker stevig en rond, maar in de finale dan toch ook heerlijke zuren, die ervoor zorgen dat de wijn niet zwaar wordt.

Domaine Gayda, Viognier, Languedoc, Frankrijk €8,50

De druiven voor deze populaire Viognier zijn afkomstig van kalkhoudende kleigronden in de Minervois en voor 30% van zwarte-leisteen-gronden in de Roussillon, wat de wijn extra kracht geeft.

Flying Solo rosé, Languedoc, Frankrijk €6,95

Mooie lichtgekleurde rosé, met een geur van bosaardbeitjes en frambozen; in de smaak sap en frisheid, met mooi levendige zuren, rond en fijn droog van stijl. Hij is helemaal gemaakt naar het voorbeeld van de zo populaire rosé uit de Provence, op basis van een blend van 50% grenache en 50% cinsault.

Esk Valley Sauvignon Blanc, Marlborough, Nieuw- Zeeland €13,-

Dit is een heerlijke Sauvignon blanc. Herkenbaar aan de licht groene toon met wat appel, artisjok, buxus en gemaaid gras. Toch is de wijn niet te ‘groen’, er is ook wat passievrucht, mango en voldoende stevigheid. Goede zuren en frisheid gecombineerd met een aantrekkelijke stevigheid.

Bellingham “Homestead” Chenin Blanc, Paarl, Zuid-Afrika €11,75

De druiven voor deze wijn zijn afkomstig uit Paarl, waar het warme, mediterrane klimaat zorgt voor een perfecte rijping van de chenin blanc. Door druiven te oogsten van 25 jaar oude bush vines van ongeïrrigeerde wijngaarden wordt een hoge kwaliteit bereikt, met veel smaakaroma’s.

Château Cavalier “Marafiance”, Provence, Frankrijk €11,95

De blauwe druiven ondergaan een kort contact met de schillen, om de wijn zijn typische, bleekroze kleur te geven. Breed en fruitig, ook Provençaalse kruiden, garrigue, een pepertje, kersen, frambozen, mooi stevig en sappig, smaakvol, dik, rijp, met fijne zuren.

Dit Picknick verwenpakket bieden wij tot en met zaterdag 13 juni aan voor €50,-. Uw voordeel €17,50,-!  Gratis bezorging in de regio Haarlem en Velsen (maximaal 3 pakketten p.p.)

Bestellen t/m donderdag 11 juni is geleverd krijgen voor het weekend, anders kan het opgehaald worden in de winkel.

Betaling vooraf dmv een tikkie of via overschrijving via de bank. Uiteraard kunt u ook (contactloos) pinnen in onze winkel.

U kunt bestellen via info@wijnhuistenbilt.nl of via 023-5376767. Als u de richtlijnen van de RIVM hanteert bent u uiteraard ook van harte welkom in onze winkel!

U kunt profiteren t/m 13 juni 2020

Namens Team Wijnhuis ten Bilt

Bart en Tom

Beste klant,

We willen jullie laten weten dat Wijnhuis Ten Bilt de komende tijd geopend is. Mochten jullie vanwege het coronavirus de deur niet uit kunnen of willen kunt u uw bestelling doorgeven via info@besteljewijn.nl, we bezorgen de komende periode voorlopig tot en met 30 juni gratis in de regio Haarlem/Velsen vanaf 6 flessen. Bestellen via de webshop kan natuurlijk ook.

Hartelijke groet,
Team Wijnhuis Ten Bilt/ Besteljewijn.nl