Wijn/Spijs tip

18 maart 20

Ceviche van Zalm in combinatie met Demimo Verdejo uit Rueda.

Benodigdheden:

1 stuk verse zalmfilet van ongeveer 300 gram
1 avocado
2 eetlepels lichte sojasaus
2 eetlepels sesamolie
Sap van 1 citroen
Koriander
1 rode peper
2 teentjes knoflook
Lenteui

Werkwijze:
1.Maak een dressing van het citroensap, sojasaus, sesamolie, aangevuld met een scheutje olijfolie, een mespuntje suiker en wat zwarte peper uit de molen.
2.Snijd de zalm in dunne plakjes van boven naar beneden, zorg ervoor dat het vel van de zalm verwijderd is.
3.Leg de zalm in plakjes naast elkaar op het bord en doe de dressing erover heen, zorg ervoor dat de zalm net ‘onder’ staat.
4.Snijd hele dunne plakjes van de knoflook en peper (zonder zaadlijsten).
en leg deze over de zalm heen.
5.Zet het bord 30 minuten in de koelkast, voordat je het serveert snijd je er plakjes avocado, reepjes lenteui en korianderblaadjes bij.

Daarna er lekker van genieten met een glas Demimo Verdejo

Beste klant,

We willen jullie laten weten dat Wijnhuis Ten Bilt de komende tijd geopend is. Mochten jullie vanwege het coronavirus de deur niet uit kunnen of willen kunt u uw bestelling doorgeven via info@besteljewijn.nl, we bezorgen de komende periode voorlopig tot en met 30 juni gratis in de regio Haarlem/Velsen vanaf 6 flessen. Bestellen via de webshop kan natuurlijk ook.

Hartelijke groet,
Team Wijnhuis Ten Bilt/ Besteljewijn.nl