show blocks helper

Anjoli Priorat

Onze prijs:

18,95

Anjoli Priorat

 

Anjoli Priorat is een combinatie van de volgende druivensoorten 60% ganacha, 20% cabernet sauvignon, 10% merlot en 10% syrah.
De wijn heeft een houtrijping van 14 maanden ondergaan en is krachtig en romig van smaak. In de geur komen rijn zwart fruit en gedroogde kruiden naar voren. In de smaak proef je naast de hout tonen rijp fruit als bramen en bosbessen.De wijn is goed in balans en heeft een heel lange afdronk. Serveer deze wijn bij lam, steak, gegrilde groenten en gerijpte kazen. Deze wijn krijgt een goede beoordeeling door zowel Robert Parker als de Wine Spectator. De totale productie: 7000 flessen.

De Ardèvol familie maakt er al wijn in het dorp Porrera sinds de 13e eeuw. Anjoli is de naam van de geadopteerde dochter van Rose Galceran, één van de partners van het wijnhuis Ardèvol. Het wijnhuis ligt op een unieke plek in de groeiende regio Priorat. Door de zeer warme dagen en koele nachten geven de wijnen van dit wijnhuis een volle smaak. Deze Anjoli Priorat is een unieke kennismaking met dit gebied. De wijn is goed in balans en heeft een heel lange afdronk. Serveer deze wijn bij lam, steak, gegrilde groenten en gerijpte kazen. Deze wijn krijgt een goede beoordeeling door zowel Robert Parker als de Wine Spectator. De totale productie: 7000 flessen.


Jaar: 2015

Artikelnummer: 8437004601988 Categorie: