show blocks helper

El Camino Albarino

Onze prijs:

8,25

El Camino Albarino

 

El Camino Albarino heeft een strogele kleur. In de geur zijn het nadrukkelijk de fruitelementen als appel en abrikoos die naar voren komen. De smaak is uitermate fris en elegant met een goede structuur, waarbij het einde bijzonder zacht overkomt. El Camino Albarino komt uit Galicië in Noord-West Spanje waar het vaak vochtig is en redelijk koel, twee elementen waarin de albarino druif zich als een vis in het water voelt.http://www.besteljewijn.nl

Over de producent:
Bodegas Gallegas is een topproducent in Galicië. Naast een aantal zeer populair geprijsde wijnen zijn zij gespecialiseerd in originele witte wijnen van hoge kwaliteit (Albaniño).
Galicië is een zeer ruig natuurgebied met indrukwekkende canyons in het noordwesten van Spanje. Hoewel de natuur anders doet vermoeden worden in deze regio juist zeer verfijnde en elegante wijnen gemaakt. Specialist in het gebied is het familiebedrijf Vinos & Bodegas Gallegas. Zij bezitten verschillende bodegas waarvan de oudste in een prachtig gerenoveerd gebouw uit de 17e eeuw (Rectoral de Amandi).


Jaar: 2017

Categorie: