De smaaksensatie Heel rijp en krachtig, intens, leer en tabak, pruimen en vijgen, vanille, zacht en verleidelijk, rijp fruit, krentjes en stevigheid, mooi afgerond, kaneel en verleiding. De wijn rijpt ongeveer een jaar op vaten van Frans en Amerikaans eiken. Belangrijke kenmerken...
Brazin Old Vine Zinfandel
De smaaksensatie Heel rijp en krachtig, intens, leer en tabak, pruimen en vijgen, vanille, zacht en verleidelijk, rijp fruit, krentjes en stevigheid, mooi afgerond, kaneel en verleiding. De wijn rijpt ongeveer een jaar op vaten van Frans en Amerikaans eiken.
Belangrijke kenmerken van deze wijn Soort druif: Zinfandel
Gelegenheid voor deze wijn BBQ! En verder is deze wijn rotsvast bij stevige maaltijden.
Herkomst van Brazin Zinfandel Lodi is dé streek voor zinfandel. Het mediterrane klimaat en de zanderige ondergrond zorgen voor ideale omstandigheden voor deze typisch Californische druif. De stokken wortelen diep, en halen daar hun voedingsstoffen vandaan. Door de instroom van koele lucht treed er in de loop van de dag een flinke afkoeling op in Lodi, en dat bevordert de aroma-ontwikkeling van de Zinfandel. De druiven zijn afkomstig van oude Zinfandel-stokken, aangeplant 35 tot maar liefst 80 jaar geleden. Deze unieke combinatie van klimaat, bodem en oude stokken zorgt voor kleine druifjes, die een wijn opleveren met grote intensiteit en complexiteit.
Deze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine stukjes informatie die je internetbrowser opslaat op jouw computer. Wij gebruiken cookies om statistieken bij te houden.
Noodzakelijke Cookies
Noodzakelijke cookies die nodig zijn voor het functioneren van de website.
If you disable this cookie, we will not be able to save your preferences. This means that every time you visit this website you will need to enable or disable cookies again.
3rd Party Cookies
Deze website gebruikt Google Analytics om anonieme informatie te verzamelen. Denk daarbij aan het aantal bezoekers van de website en de meest populaire pagina. Met deze cookie helpt u ons om de website beter te maken.
Please enable Strictly Necessary Cookies first so that we can save your preferences!