Helder granaatrood van kleur. In de neus aroma's van bosaardbeien, zwarte kersen, kruiden en iets van chocola. In het smaakpalet tonen van rijp klein rood fruit en wat specerijen, die gepaard gaan met een afdronk met satijnige...
Crystallum – Peter Max Pinot Noir
De smaaksensatie
Helder granaatrood van kleur. In de neus aroma’s van bosaardbeien, zwarte kersen, kruiden en iets van chocola. In het smaakpalet tonen van rijp klein rood fruit en wat specerijen, die gepaard gaan met een afdronk met satijnige tannines en zacht frisse zuren.
Belangrijke kenmerken van deze wijn
Jaargang: 2022
Druivensoort: Pinot Noir
Gelegenheid voor deze wijn
Deze wijn is een mooie begeleider van een diner of een speciale gelegenheid. Eendenborst, konijn of kip uit de oven en kazen als Saint-Nectaire, Morbier en Tomme de Savoie combineren prima.
Herkomst van de wijn
Crystallum – Peter Max Pinot Noir is een wijn uit Zuid-Afrika die gemaakt wordt door de familie Sijnn. De druiven voor deze wijn komen uit de Hemel-en-Aarde vallei, een gebied in de regio Walker Bay dat bekend staat om de uitstekende kwaliteit van zijn Pinot Noir druiven. De wijn wordt gemaakt van 100% Pinot Noir druiven en wordt gerijpt in Franse eiken vaten.
Deze wijn wordt beschouwd als een van de beste Pinot Noir wijnen uit Zuid-Afrika en wordt vaak vergeleken met de beste Pinot Noir uit de wereld. Veel critici hebben de wijn al hoog geprezen en het heeft ook diverse awards gewonnen.
Deze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine stukjes informatie die je internetbrowser opslaat op jouw computer. Wij gebruiken cookies om statistieken bij te houden.
Noodzakelijke Cookies
Noodzakelijke cookies die nodig zijn voor het functioneren van de website.
If you disable this cookie, we will not be able to save your preferences. This means that every time you visit this website you will need to enable or disable cookies again.
3rd Party Cookies
Deze website gebruikt Google Analytics om anonieme informatie te verzamelen. Denk daarbij aan het aantal bezoekers van de website en de meest populaire pagina. Met deze cookie helpt u ons om de website beter te maken.
Please enable Strictly Necessary Cookies first so that we can save your preferences!