Smaaksensatie Coto de Imaz. Chardonnay druiven van hoogte zorgen voor een geweldige basis. In de geur is het een combinatie van sinaasappel, bloesems en honing die het glas uitkomt. De belangrijkste kenmkerken van deze wijn Druivensoort: Chardonnay Jaargang: 2018...
Coto de Imaz Reserva blanco
Smaaksensatie
Coto de Imaz. Chardonnay druiven van hoogte zorgen voor een geweldige basis. In de geur is het een combinatie van sinaasappel, bloesems en honing die het glas uitkomt.
De belangrijkste kenmkerken van deze wijn
Druivensoort: Chardonnay
Jaargang: 2019
Gelegenheid voor deze wijn
Hoewel deze wijn bij uitstek geschikt is voor de begeleiding van fijne gerechten is het ook een heerlijke wijn voor de maaltijd uit.
De wijn is goed te combineren met Vis, Pasta en Rijstgerechten
Herkomst van El Coto de Rioja
El Coto de Rioja is een relatief jong (1970) maar zeer succesvol bedrijf. De winery in Oyón, even net noorden va Logroño, is indrukwekkend door haar schaal grootte en efficiency combinatie met eeuwen oude tradities. Daarnaast beschikt El Coto over ruim 700 hectare eigen wijngaarden verdeeld over 7 verschillende locaties waardoor men in staat is om een optimale diversiteit aan druivenaanbod te krijgen. Het wijngaardbeheer wordt wetenschappelijk begeleid waardoor er onder alle omstandigheden druiven van de hoogst mogelijke kwaliteit geproduceerd kunnen worden.
Deze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine stukjes informatie die je internetbrowser opslaat op jouw computer. Wij gebruiken cookies om statistieken bij te houden.
Noodzakelijke Cookies
Noodzakelijke cookies die nodig zijn voor het functioneren van de website.
If you disable this cookie, we will not be able to save your preferences. This means that every time you visit this website you will need to enable or disable cookies again.
3rd Party Cookies
Deze website gebruikt Google Analytics om anonieme informatie te verzamelen. Denk daarbij aan het aantal bezoekers van de website en de meest populaire pagina. Met deze cookie helpt u ons om de website beter te maken.
Please enable Strictly Necessary Cookies first so that we can save your preferences!