Marcel Deiss Complantation blanc is een biodynamische witte wijn die is gemaakt van maar liefst 13 verschillende druivensoorten. De wijn is bleekgeel van kleur met een groene hint. De geur is fruitig met citroen, ananas, perzik en witte bloemen. In de smaak een zachte...
Marcel Deiss Complantation blanc
De smaaksensatie
Marcel Deiss Complantation blanc is een biodynamische witte wijn die is gemaakt van maar liefst 13 verschillende druivensoorten. De wijn is bleekgeel van kleur met een groene hint. De geur is fruitig met citroen, ananas, perzik en witte bloemen. In de smaak een zachte aanzet. Het is een fruitige sappige wijn met een mooie frisheid en zoutigheid van de mineralen. Zeer zuivere en sappige wijn van een groot wijnmaker.
Belangrijke kenmerken van deze wijn Wijnjaar: 2022 Soort druif: o.a. Pinot Blanc, Riesling, Pinot gris, Pinot noir, Muscat, Gewurztraminer en Sylvaner
Gelegenheid voor deze wijn
Eigenlijk alles uit het water dan wel salades en andere vegetarische gerechten.
Herkomst van Marcel Deiss Complantation blanc
Het is niet wonderlijk dat er zoveel gevochten is om Elzas-Lotharingen, of dat de Europese commissie in de Elzas zitten. Daar kan je echt eten en drinken! Marcel Deiss’ domeinen zijn gelegen rondom Bergheim, een zeer gevarieerd landschap met bergen en dalen, perfect klimaat voor de verschillende druivensoorten en dat proeft u!
Deze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine stukjes informatie die je internetbrowser opslaat op jouw computer. Wij gebruiken cookies om statistieken bij te houden.
Noodzakelijke Cookies
Noodzakelijke cookies die nodig zijn voor het functioneren van de website.
If you disable this cookie, we will not be able to save your preferences. This means that every time you visit this website you will need to enable or disable cookies again.
3rd Party Cookies
Deze website gebruikt Google Analytics om anonieme informatie te verzamelen. Denk daarbij aan het aantal bezoekers van de website en de meest populaire pagina. Met deze cookie helpt u ons om de website beter te maken.
Please enable Strictly Necessary Cookies first so that we can save your preferences!