Wijnproeverij Les Jamelles, Languedoc

Onze prijs:

59,00

Les Jamelles
Laten we eerlijk zijn, de wijnen van les Jamelles  hebben we allemaal wel eens ergens gedronken. Thuis, in een restaurant of ergens op een feest. Overal zijn deze wijnen op hun plaats. Het etiket wordt dan ook door iedereen direct met instemming herkend. Hé Lekker, Les Jamelles! Het wijnhuis Les Jamelles uit Zuid-Frankrijk staat onder de inspirerende leiding van Catherine & Laurent Delaunay , geen onbekenden in de wijnwereld en met hun roots in de Bourgogne.

Les Jamelles staat bekend om zijn uitstekende Cépage wijnen, dit zijn wijnen die van één druivensoort zijn gemaakt.
Dit maakt deze wijnen uitermate geschikt voor een interessante proeverij om de verschillen tussen de bekende druivenrassen te leren kennen.

Dit pakket bestaat uit:
1 fles Les Jamelles Sauvignon Blanc
1 fles Les Jamelles Viognier
1 fles Les Jamelles Chardonnay
1 fles Les Jamelles Pinot Noir
1 fles Les Jamelles Merlot
1 fles Les Jamelles Cabernet Sauvignon
1 fles Les Jamelles Orange
(de laatste wijn is de vreemde eend in de bijt want bij Les Jamelles gaan ze met de tijd mee, Orange wil zeggen dat het een witte wijn is die is gemaakt op de manier van een rode wijn,
door de schilweking krijgt de wijn een oranje kleur)

De normale prijs van deze proeverij bedraagt: € 66,45
Nu tijdelijk: € 59,-

Categorieën: ,

Beste klant,

We willen jullie laten weten dat Wijnhuis Ten Bilt de komende tijd geopend is. Mochten jullie vanwege het coronavirus de deur niet uit kunnen of willen kunt u uw bestelling doorgeven via info@besteljewijn.nl, we bezorgen de komende periode voorlopig tot en met 30 juni gratis in de regio Haarlem/Velsen vanaf 6 flessen. Bestellen via de webshop kan natuurlijk ook.

Hartelijke groet,
Team Wijnhuis Ten Bilt/ Besteljewijn.nl