Champagne Besserat de Bellefon Blanc de Noirs

Onze prijs:

69,00

Uitverkocht

Champagne Besserat de Bellefon Blanc de Noirs
De smaaksensatie
Champagne Besserat de Bellefon Blanc de Noirs wordt gemaakt van alleen de mooiste Pinot Noir druiven. Een Champagne die uitblinkt door zijn intense smaak explosie en een fluwelig mondgevoel. Wat een top glas! De zachte mousse wordt gecreëerd doordat er minder ‘liquer de tirage’gebruikt wordt, er ontstaat een elegante en delicate Champagne met een krachtige smaak, welke bijzonder mooi in balans is. Prachtige lang aanhoudende mousse met een intense volle smaak en een zijdezacht mondgevoel.

Belangrijke kenmerken van deze Champagne
Een ware lofzang voor de zintuigen!  Blanc de Noirs is een assemblage van Pinot Noir druiven.

Gelegenheid voor deze Champagne
Goed te combineren bij Fruits de Mer, maar ook bij Charcuterie, Vitello Tonato of Carpaccio.

Herkomst van deze Champagne
Het Champagnehuis Besserat de Bellefon heeft een behoorlijke geschiedenis, het huis maakt al sinds 1843 Champagne. Wanneer in 1920 Yvonne de Méric de Bellefon trouwt met Edmond Besserat, voegde men de namen samen en werd het Champagnehuis een officieel feit. Vandaag de dag presenteert het Champagne huis als een no-nonsens champagne, classy en beetje rebels. Stijlicoon Brigitte Bardot heeft niet voor niets haar naam willen verbinden aan deze elegante Champagne!

 

Kenmerken

  • Naam:Champagne Besserat de Bellefon Blanc de Noirs
  • Soort wijn:Mousserend
  • Druivensoort:Pinot noir
  • Smaak:Krachtig smaakvol
  • Land:Frankrijk
  • Gebied:Champagne
  • Wijnhuis:Champagne Besserat de Bellefon
  • Prijs:€ 69.-

Beste klant,

We willen jullie laten weten dat Wijnhuis Ten Bilt de komende tijd geopend is. Mochten jullie vanwege het coronavirus de deur niet uit kunnen of willen kunt u uw bestelling doorgeven via info@besteljewijn.nl, we bezorgen de komende periode voorlopig tot en met 30 juni gratis in de regio Haarlem/Velsen vanaf 6 flessen. Bestellen via de webshop kan natuurlijk ook.

Hartelijke groet,
Team Wijnhuis Ten Bilt/ Besteljewijn.nl