Champagne Besserat de Bellefon Bleu Brut De smaaksensatie Champagne Besserat de Bellefon Bleu Brut is een feest voor de zintuigen, fijne Champagne met een mooie lange mousse, een intense volle smaak en een zijdezacht mondgevoel. Rijp geel fruit als perzik, abrikoos en pruim komen...
Champagne Besserat de Bellefon Bleu Brut
De smaaksensatie Champagne Besserat de Bellefon Bleu Brut is een feest voor de zintuigen, fijne Champagne met een mooie lange mousse, een intense volle smaak en een zijdezacht mondgevoel. Rijp geel fruit als perzik, abrikoos en pruim komen allemaal voorbij in de fijne smaak, aangevuld met wat hazelnootjes.
Belangrijke kenmerken van deze Champagne Champagne gemaakt van 45% Pinot Meunier, 35% Chardonnay en 20% Pinot Noir.
De druiven zijn vooral afkomstig van Grand Cru en Premier Cru wijngaarden uit de dorpjes Avize, Bouchy, Chouilly en Cramant.
Gelegenheid voor deze Champagne Een feest met oesters en een geweldig aperitief!
Herkomst van deze Champagne Het Champagnehuis Besserat de Bellefon heeft een behoorlijke geschiedenis, het huis maakt al sinds 1843 Champagne. Wanneer in 1920 Yvonne de Méric de Bellefon trouwt met Edmond Besserat, voegde men de namen samen en werd het Champagnehuis een officieel feit. Vandaag de dag presenteert het Champagne huis als een no-nonsens champagne, classy en beetje rebels. Stijlicoon Brigitte Bardot heeft niet voor niets haar naam willen verbinden aan deze elegante Champagne!
Deze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine stukjes informatie die je internetbrowser opslaat op jouw computer. Wij gebruiken cookies om statistieken bij te houden.
Noodzakelijke Cookies
Noodzakelijke cookies die nodig zijn voor het functioneren van de website.
If you disable this cookie, we will not be able to save your preferences. This means that every time you visit this website you will need to enable or disable cookies again.
3rd Party Cookies
Deze website gebruikt Google Analytics om anonieme informatie te verzamelen. Denk daarbij aan het aantal bezoekers van de website en de meest populaire pagina. Met deze cookie helpt u ons om de website beter te maken.
Please enable Strictly Necessary Cookies first so that we can save your preferences!