Champagne Besserat de Bellefon Cuvée BB 1843

Onze prijs:

195,00

Champagne Besserat de Bellefon Cuvée BB 1843
De smaaksensatie
Champagne Besserat de Bellefon Cuvée BB 1843 is een van de meest intieme Champagnes die je je kan voorstellen. Deze Champagne drink je het liefst met je lief onder een diep blauwe sterrenhemel! De Besserat de Bellefon Cuvee BB 1843 is een betoverende Champagne, subtiel aroma van vervaagd hout en frisse watervallen, toast, citrusbonbons en zest. De Cuvee BB 1843 brengt harmonie en verrast een ieder.

Belangrijke kenmerken van deze Champagne
De wijn bestaat uit een blend van de drie dragende druiven van de Champagne, Chardonnay 45%, Pinot Noir 45% en Pinot Meunier 10%, allen afkomstig van premier en grand cru wijngaarden. De wijn rijpt 1 jaar op houten vaten en 8 jaar op zijn lie, alvorens hij gebotteld wordt. Dit geeft de Champagne een fenomenale diepte en lengte, een glas om van te houden! De Champagne heeft een dosage van 5 gram per liter en is gemaakt van de Vintages 2008 en 2009.

Gelegenheid voor deze Champagne
Verfijning en klasse in het glas, maakt van elke gelegenheid een bijzondere gebeurtenis.

Herkomst van deze Champagne
Het Champagnehuis Besserat de Bellefon heeft een behoorlijke geschiedenis, het huis maakt al sinds 1843 Champagne. Wanneer in 1920 Yvonne de Méric de Bellefon trouwt met Edmond Besserat, voegde men de namen samen en werd het Champagnehuis een officieel feit. Vandaag de dag presenteert het Champagne huis als een no-nonsens champagne, classy en beetje rebels. Stijlicoon Brigitte Bardot heeft niet voor niets haar naam willen verbinden aan deze elegante Champagne!

Kenmerken

  • Naam:Champagne Besserat de Bellefon Cuvée BB 1843
  • Soort wijn:Mousserend
  • Smaak:Krachtig smaakvol
  • Land:Frankrijk
  • Gebied:Champagne
  • Wijnhuis:Champagne Besserat de Bellefon
  • Inhoud:0,75 liter
  • Prijs:€ 195.-
Categorie:

Beste klant,

We willen jullie laten weten dat Wijnhuis Ten Bilt de komende tijd geopend is. Mochten jullie vanwege het coronavirus de deur niet uit kunnen of willen kunt u uw bestelling doorgeven via info@besteljewijn.nl, we bezorgen de komende periode voorlopig tot en met 30 juni gratis in de regio Haarlem/Velsen vanaf 6 flessen. Bestellen via de webshop kan natuurlijk ook.

Hartelijke groet,
Team Wijnhuis Ten Bilt/ Besteljewijn.nl