Champagne Billecart Salmon Brut Réserve

Onze prijs:

58,90

Champagne Billecart Salmon Brut Réserve

De smaaksensatie

Champagne Billecart Salmon Brut Réserve is simpelweg  een verrukkelijke poepell! Een heerlijke Brut van Chardonnay, Pinot noir en pinot meunier van diverse Premier en Grand Cru wijngaarden rondom Epernay. Voor deze Brut Réserve wordt sinds 1945 (na Christus weliswaar) dezelfde blendverhouding gebruikt, wat jaar naar jaar dezelfde consistente kwaliteit betekent. Het is een elegante, pure, ronde, evenwichtige en harmonieuze champagne, met een mooie balans tussen frisheid en de rijpe fruit tonen. Ideaal als aperitief, maar ook een echte allrounder aan tafel!

Belangrijke kenmerken van deze wijn
Wijnjaar: 
Soort druif: Chardonnay, Pinot noir en pinot meunier

Gelegenheid voor deze wijn

Aperitief, een dozijn platte Zeeuwse oesters. Überhaupt mag een schaal fruits de mer best binnen handbereik zijn!

Herkomst van Champagne Billecart Salmon Brut Réserve

Dit beroemde champagnehuis is een van de weinige champagnehuizen die nog steeds in familiebezit is. Opgericht in 1818 en zonder twijfel een van de mooiste Grandes Marques in de Champagne, gevestigd in Mareuilsur-Ay op korte afstand van Epernay. Sommeliers en sterrenchefs plaatsen Billecart-Salmon steevast op hun wijnkaarten vanwege de constante hoogwaardige kwaliteit.

 

Kenmerken

  • Naam:Champagne Billecart Salmon Brut Réserve
  • Druivensoort:Chardonnay, Meunier, Pinot noir
  • Land:Frankrijk
  • Gebied:Champagne
  • Wijnhuis:Billecart Salmon
  • Inhoud:0,75 liter
  • Prijs:€ 58.90
  • Ean:3113941213105
Artikelnummer: 3113941213105 Categorie: Tags: , , , , ,

Beste klant,

We willen jullie laten weten dat Wijnhuis Ten Bilt de komende tijd geopend is. Mochten jullie vanwege het coronavirus de deur niet uit kunnen of willen kunt u uw bestelling doorgeven via info@besteljewijn.nl, we bezorgen de komende periode voorlopig tot en met 30 juni gratis in de regio Haarlem/Velsen vanaf 6 flessen. Bestellen via de webshop kan natuurlijk ook.

Hartelijke groet,
Team Wijnhuis Ten Bilt/ Besteljewijn.nl