show blocks helper

Calusari Sauvignon blanc

Onze prijs:

4,75

Calusari Sauvignon blanc

 

Calusari Sauvignon blanc is een lichte wijn, fris en fruitig met fijne zuren. In geur en smaak proef je rijpe peer en zoet citrusfruit. Prima terraswijn.
Calusari Sauvignon blanc is onderdeel van een serie populaire wijnen van het wijnhuis Cramele Recas uit Roemenië.http://www.besteljewijn.nl

Roemenië nieuw? Het is een land met een lange historie. De legende gaat dat de wijngod Bacchus zijn jeugd hier heeft doorgebracht. De wijnindustrie kreeg in de 18e eeuw een impuls door de Duitsers die emigreerde van Bavaria naar dit gedeelte van Roemenië. Ze namen nieuwe technologie en werklust mee dat vandaag de dag nog steeds aan de basis staat van het succes van Cramele Recas. De wijngaarden, 600 hectaren groot, zijn aan het begin van de 21e eeuw herplant met de beste kwaliteit wijnstokken. De vinificatie ruimtes zijn modern en efficiënt en het team van wijnmakers staat onder leiding van de Australische Hartley Smithers en de Spaanse Nora Iriate. Hierdoor worden de wijnen van Cramele Recas wereldwijd geroemd om zijn uitstekende prijs kwaliteit verhouding!


Jaar: 2017

Artikelnummer: 5942084503082 Categorie: