Wirra Wirra The 12th Man Chardonnay

Onze prijs:

19,95

Wirra Wirra The 12th Man Chardonnay

Wirra Wirra The 12th Man Chardonnay is licht goudgeel van kleur met een fijne neus van onder andere rijpe perzik- en steenfruittonen gecombineerd met prachtig complexe accenten van boterigheid en kruidigheid afkomstig van de opvoeding op Frans eikenhout. Levendig en bijna romig, zo is het mondgevoel samen te vatten.

De Smaaksensatie

Deze wijn treft een grote doelgroep. De brede waardering voor de Wirra Wirra The 12th Man Chardonnay komt vooral voort uit de frisse aanzet. Denk hierbij aan nectarines, citrusvruchten, appel en wordt ‘vetter’ met vanillebonen en notigheid. Vol en rijk van smaak, maar met voldoende frisheid. Naar het einde toe carameltonen en aangename houtbitters. Deze wijn kent een lange afdronk.

Belangrijke kenmerken van deze wijn

Wijnjaar: 2021

Soort druif: Chardonnay

 

Gelegenheid voor deze wijn

Iedere gelegenheid is een geschikte gelegenheid voor deze wijn. Deze smaak wordt aanbevolen bij gerechten waarbij rucola, walnoten of pancetta worden gebruikt.Ook bij gerechten waarin kalf, gevogelte of zeedieren zijn verwerkt komt deze wijn uitstekend tot zijn recht.

Herkomst van de Wirra Wirra The 12th Man Chardonnay

Deze Wirra Wirra The 12th Man Chardonnay is een uitgebalanceerde wijn met klassieke (Bourgogne) uitstraling.Een klein, maar beroemd domein. Een boutique winery van formaat. Hun prestigewijn, The Angelus, moest op last van Château l’Angelus in Bordeaux haar naam wijzigen in Dead Ringer. Dit bedrijf wordt de laatste jaren steevast genoemd in de top van Australië en ontvangt de ene medaille na de andere. Nu komen ook de kleinschalig geproduceerde wijnen naar Nederland met een uitzonderlijke prijs-kwaliteit verhouding.

Online wijn bestellen

Bij Besteljewijn.nl bestel je bijzondere wijnen, met het gemak van online bestellen. We beschrijven onze wijnen, waaronder deze Wirra Wirra The 12th Man Chardonnay, zo uitgebreid en met zoveel details over de smaak van de wijn als mogelijk. De afdronk, de herkomst en andere belangwekkende kenmerken, zodat je de juiste keuze kunt maken. Bijvoorbeeld wanneer je een speciaal gerecht gaat maken en de best passende wijn daarbij wilt serveren.

Heb je vragen of speciale wensen?

Neem gerust contact op voor advies over deze Chardonnay, of, als je hulp nodig hebt bij het maken van een keuze. Hieronder vind je nog een aantal wijnen die wij aanbevelen, op basis van je keuze voor deze wijn. Je kunt contact opnemen via e-mail, of wia het contactformulier op onze website. We denken met je mee en helpen je om de juiste keuze te maken.

Meer weten over de producent van de Wirra Wirra The 12th Man chardonnay? Klik hier.

Kenmerken

 • Naam:Wirra Wirra The 12th Man Chardonnay
 • Jaar:2021
 • Soort wijn:Wit
 • Druivensoort:Chardonnay
 • Smaak:Krachtig smaakvol
 • Land:Australië
 • Gebied:South Australia
 • Wijnhuis:Wirra Wirra
 • Inhoud:0,75 liter
 • Prijs:€ 19.95
 • Ean:9315125901349
Artikelnummer: 9315125901349 Categorie: Tags: , ,

Beste klant,

We willen jullie laten weten dat Wijnhuis Ten Bilt de komende tijd geopend is. Mochten jullie vanwege het coronavirus de deur niet uit kunnen of willen kunt u uw bestelling doorgeven via info@besteljewijn.nl, we bezorgen de komende periode voorlopig tot en met 30 juni gratis in de regio Haarlem/Velsen vanaf 6 flessen. Bestellen via de webshop kan natuurlijk ook.

Hartelijke groet,
Team Wijnhuis Ten Bilt/ Besteljewijn.nl